Skip to content

Anti Legionella producten

toppng.com-water-splash-effect-461x295

Wij leveren producten waarmee u gegarandeerd veilig uw water kunt gebruiken, zonder kans op een legionella besmetting.

Op zoek naar de oplossing voor schoon drinkwater? Of bent u op zoek naar de manier om eindelijk Legionella veilig te kunnen douchen omdat er al een verhoogde concentratie van de van de Legionella pneumophila bacterie is aangetroffen in uw waterleiding?

Wij hebben voor diverse doeleinde passende Anti Legionella producten waarmee u gegarandeerd schoon water heeft en waarmee u gegarandeerd Legionella veilig kunt douchen.

En dit allemaal 100% milieuvriendelijk zonder toevoegingen van chemicaliën aan het water.

Uw water gegarandeerd Legionella veilig middels microfiltratie, volledig milieuvriendelijk!

Wat is een legionella besmetting:

Het gevaar van een besmetting bestaat nog steeds en ook vandaag de dag kan deze besmetting uiterst dodelijk zijn. Wanneer men tijdig ontdekt dat men besmet is met de bacterie is dit te behandelen, maar helaas blijkt dat dit vaak te laat komt.  Een besmetting met deze bacterie bestaat er in een aantal vormen. De lichte vorm, de legionella-griep, is een veel voorkomende vorm en word ook wel Pontiac-fever genoemd. De zware vorm hiervan lijkt op een zeer heftige longontsteking en word ook wel de veteranenziekte genoemd.

Hoe raak je besmet met de Legionella bacterie:

De bacterie kan voorkomen in het grond en leidingwater. Wanneer het besmette water veranderd in fijne nevel kan door het inademen van deze nevel een infectie ontstaan met de bacterie. De bacterie is uiterst gevoelig voor een warme omgevingen en groeit het snelste bij een temperatuur van 25 – 55ºC, bij deze “ideale” omstandigheden in combinatie met lange stilstand van het water kan de bacterie zelfs explosief groeien. Een infectie met deze bacterie niet besmettelijk.

Waarom kiezen voor Anti Legionella Producten?

Al onze producten zijn voorzien van een speciaal membraanfilter. Dit speciale membraanfilter zorgt ervoor dat de bacteriën uit het water wordt gefilterd waardoor de kans op een besmetting met een bacterie voor 99,99% word weggenomen en u dus gegarandeerd Legionella Veilig kunt douchen.

Waar kunt u onze Anti Legionella Producten gebruiken?

Onze producten zijn in diverse soorten te verkrijgen en de toepassingsdoeleinden zijn immens. U zou natuurlijk bij u thuis een Anti Legionella Douchekop kunnen plaatsen, maar wat dacht u van uw caravan, uw bungalow huisje, of in een Hotel. Maar ook uw sportclub of vereniging kan beschermd worden tegen de Legionella bacterie met onze mooie en vooral veilige Anti Legionella Wanddouche. En zo zijn er natuurlijk nog tal van toepassingen te noemen.