Skip to content

Veel gestelde vragen

  1. Wat is de prijs ”ex of incl” btwDe getoonde prijzen zijn ex btw, als u naar de winkelwagen gaat staat de prijs incl btw.
  2. Hoe lang moet ik op mijn bestelling wachten:  2 tot 4 werkdagen (mits betaling voldaan is).
  3. Zit er in het product wat ik koop al een filter:  Ja in elk product wat we verkopen is (incl filter).
  4. Hoe weet ik welk filter er bij een product hoort:  In de tekst van het product staat aangeven het filter soort met een code, als u de laatste 4 cijfers van de code in tikt rechts boven bij (zoek producten) komt het filter en de producten waar het filter voor dient naar voren die u nodig hebt. Ook voor dat u gaat afrekenen verschijnt het filter in het beeld die er bij hoort, zodat u het als nog er bij kunt bestellen voor dat u betaald.
  5. Hoe verwijder ik mijn product uit mijn winkelwagenNaast de foto van het produkt dat u gekozen heeftt staat een kruisje, druk daarop en u kunt weer verder winkelen.