Wall and Ceiling shower ”deco-unit”

99,95 excl. btw

Beschrijving

Legionella-veilige wand en plafond douche, de MB 1006 2090 WALLSHOWER. “Met dit douchefilter, speciaal ontwikkeld voor wand- én plafondbevestiging, breidt ons bedrijf het productaanbod opnieuw uit met een hoogwaardig legionellafilter met een zeer groot debiet”

De WALLSHOWER is een point of use filter speciaal voor wand- en plafondmontage, dat beschermt tegen bacteriën in water. De in het product aanwezige holle vezel-membranen hebben een poriegrootte van 0,2 micron en zorgen voor een microfiltratie met een retentie van log 7, d.w.z. 99,99999% van de kleinste bacterie: Brevundimonas diminuta. Deze waarde voldoet aan de FDA-definitie van steriel gefilterd water en zorgt voor een betrouwbare retentie van alle bacteriën, zoals bijv. pseudomonas en legionella gedurende de gedefinieerde gebruiksduur van 120 dagen.

De nieuwe MB 1006 2090 WALLSHOWER overtuigt dankzij:

• een uiterst aangenaam straalbeeld;
• eenvoudige montage voor wand en plafond 1/2” aansluiting. Optioneel worden adapters geleverd voor bevestiging aan bestaande douche-armaturen, zoals MB 1006 2091 RADA adapter;
• het grote debiet met een gebruiksduur tot maar liefst 120 dagen.

Aan drinkwater gerelateerde bacteriën, zoals pseudomonas en legionella, zijn vaak de oorzaak van (ernstige) infecties. Ondanks de hoge eisen aan drinkwaterinstallaties kunnen deze mogelijk pathogene bacteriën zich in het interne leidingsysteem in biofilm hechten. Een belangrijke oorzaak is lokale, ongewenste opwarming van koud water of stagnatie van water in waterleidingen. In deze situaties bieden holle vezel-membraanfilters – zoals de WALLSHOWER – een onmiddellijke bescherming op het gebruikspunt.

Omgevingen waar de producten hun toepassing vinden zijn onder andere:

 

– Deco-units (saneer douches)

– bejaarden- en verzorgingscentra
– scholen- recreatieve faciliteiten
– sport- en fitnesscentra
– hotels en openbare gebouwen
– sauna’s en zwembaden

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wall and Ceiling shower ”deco-unit”” te beoordelen

3 × een =